Zo blijven we met elkaar verbonden

Inmiddels zijn we al weer een aantal weken ‘bekend’ met de maatregelen waardoor het niet mogelijk is bij elkaar te komen. Maar we blijven met elkaar verbonden. Wekelijks belt een groepje gemeenteleden anderen op. Gewoon om te vragen hoe het gaat, en om contact te houden. De bellers wisselen elkaar af, zodat je steeds iemand anders spreekt. Net als bij het koffiedrinken in de kerk. Staat u niet op de bellijst, of wilt u toch (weer) gebeld worden, laat het ons dan weten!

Met de 80+ers blijven we in contact via de contactpersonen, en de ouders van de 0-12 jarigen ontvangen wekelijks een brief met tips en bemoediging. De tieners en jongeren vergeten we natuurlijk ook niet. Wekelijks een vlogje in hun apps, en leuke tips. 

Wat kan je zelf doen?

Wat u/jij zelf kan doen? Via het Hoekboek* kun je het adres opzoeken van de mensen die voor/achter/naast je in de kerk zitten. En stuur hen eens een berichtje, een kaartje of bel ze op. Zo blijven we met elkaar verbonden!

Het pastorale team: Alike Maarse, Lammy Woldendorp, ds. Marieke den Braber

* Ben je je Hoekboek kwijt? Het staat ook op het besloten gedeelte van deze website. Heb je je nog niet geregistreerd voor deze website? Hier kun je dat doen (alleen voor leden en andere mensen die een binding hebben met de gemeente). Ben je het wachtwoord van het Hoekboek vergeten? Stuur een mailtje naar hoekboek@hoeksteenamersfoort.nl.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken