Het kerkgebouw De Hoeksteen heeft diverse ruimtes, die voor allerlei activiteiten kunnen worden gehuurd. Naast de grote kerkzaal zijn er ook enkele kleinere zalen in ons kerkgebouw.

De ruimtes zijn te gebruiken voor bijeenkomsten van allerlei aard: school(kerst)diensten, vergaderingen, cursussen, jubilea, recepties, etc. U moet met uw organisatie, vereniging of club vergaderen en u weet niet waar? In De Hoeksteen bent u van harte welkom!

Van huurders wordt respect gevraagd voor de kerkelijke functie van het gebouw en de kerkelijke identiteit van de wijkgemeente. De verhuurcoördinator beoordeelt bij elke aanvraag voor huur of hiervan naar zijn oordeel sprake zal zijn.

Geplande kerkelijke activiteiten, zowel kerkdiensten op de zondagen en hoogtijdagen alsook rouw- en trouwdiensten, krijgen voorrang boven commerciële verhuur. De actuele huurprijzen vindt kunt u via onderstaande link downloaden.

Voor informatie over beschikbaarheid of andere vragen over huur kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator Herman Koolstra, tel. 06 – 13064810.

In De Hoeksteen kunnen trouwdiensten en uitvaartdiensten worden gehouden. Daar kunnen gemeenteleden gebruik van maken, maar ook als je niet betrokken bent bij De Hoeksteen of een andere kerk, is het mogelijk om gebruik te maken van ons kerkgebouw. In overleg kunnen ook afspraken gemaakt worden over medewerking van onze predikant en organist.

Verhuurtarieven vanaf 1 januari 2023 voor de verschillende ruimtes zijn te vinden in onderstaande tabellen.

Attachments

Start met typen en druk op Enter om te zoeken