Welkom in de dienst!

We blijven u ook in oktober van harte welkom heten in de dienst.

Online is er alle ruimte: de links daarvoor staan op de homepage van deze website. Voor een bezoek aan De Hoeksteen zelf moet u in oktober reserveren, omdat maximaal 30 mensen de dienst mogen bijwonen. Reserveren kan via de paarse knop op de website rechts op de homepage. Komt u er niet uit, dan kunt u Ineke van Oosten bellen op 06-10930963 en bij haar reserveren. 

Gemeentezang mag niet meer, dus wordt de zang in de diensten verzorgd door een aantal voorzangers, zoals we trouwens al gewend zijn. In lijn met de aanbevelingen van de overheid bevelen wij aan dat u een mondkapje draagt in het gebouw en de kerkzaal. Er ligt er een aantal op de aanmeldtafel klaar voor degenen die hun mondkapje zijn vergeten mee te nemen. Mensen die een aandeel hebben in de dienst hebben natuurlijk voorrang bij de reserveringen.

De kinderen blijven gewoon welkom in de oppas, kinderdienst, basiscatechese en JOKE volgens het rooster dat ze hebben. Soms dus online, soms in de kerk. Is het in de kerk, dan moeten zij ook even vooraf worden aangemeld, zodat we weten wie er in het gebouw aanwezig is. De kinderen tellen niet mee voor het maximum aantal kerkgangers, omdat zij in aparte ruimtes verblijven.

Het moderamen

Start met typen en druk op Enter om te zoeken