Toch geen reserveren nodig de komende maanden

Aanvankelijk was het de bedoeling dat we vanaf 5 juli met een reserveringssysteem zouden werken. Maar op 24 juni 2020 gaf de overheid aan dat dat voor bijeenkomsten onder de 100 personen niet hoeft. Ook hoeven we niet meer naar de gezondheid te vragen van mensen. Dat heeft ons doen besluiten om voorlopig zonder zo’n systeem te starten. Alles staat er wel voor klaar, dus blijkt het toch beter om het wel te gebruiken, kunnen we zó starten.

Wel moeten we in de kerk nog de anderhalve meter in acht houden. Dat betekent dat er per zondag maximaal 80 mensen in de kerkzaal kunnen, en daarnaast wat mensen in de andere ruimtes (zoals de oppas). Als je binnenkomt, wordt je gevraagd of je als taakdrager komt, of als gewoon kerkganger. Door middel van turven wordt het aantal dan bijgehouden.

Komen er meer mensen dan het toegestane aantal, dan moeten we ze helaas teleurstellen. Blijkt nu dat we (veel) mensen teleur moeten stellen, dan overwegen we alsnog te gaan werken met een reserveringssysteem. Het reserveringssysteem staat in de startblokken, dus dat kan van de ene op de andere zondag ingaan.

Kinderdienst is er alleen op 12 juli (vossenjacht buiten) en 31 augustus. Op 5 juli zijn de kinderen welkom in de kerkdienst, omdat het de zondag is dat kinderen van groep 8 overstappen van de kinderdienst naar het tienerprogramma JOKE. Die zondag is de dienst voor iedereen vanaf 4 jaar. De zondagen tussen 12 juli en 31 augustus is er online kinderdienst, zoals in de afgelopen maanden. Oppas is er wel elke zondag in de kerk tijdens de dienst.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken