Sponsorloop voor vervolgde christenen

Als ze zich tot het christelijk geloof hebben bekeerd, wordt  Arjun en Neha uit India door hun dorpsleiders verboden nog water uit de dorpsput te  halen.

Eerst vluchten ze en later keren ze terug. Met hulp van Open Doors wordt er watertoevoer naar hun huis geregeld. Ze blijven hier getuigen van hun geloof.

Dit is maar één van de vele voorbeelden van de discriminatie en het geweld waarmee  christenen in meer dan 50 landen nog elke dag te maken hebben.

Open Doors zet zich voor hen in via gebed, vorming en praktische steun.

In de aanloop naar de startzondag, op 12 september om 7.30 ‘s ochtends, zullen een aantal lopers vanuit de Hoeksteen een sponsorloop houden om dit werk te steunen.

De deelnemers aan de sponsorloop zijn Herman Koolstra, Frank Odding, Wieke van Raalte, Gijs de Raad, Fokko Vellenga, Jan van Veluw, Titus Woltinge en Bernard Bussemaker. Ze kiezen hun eigen afstand. Misschien hebben de lopers u nog niet benaderd, dan kunt u ook de hele groep steunen, via de sponsorlijst in de kerk, of via ondergetekende. U kunt uw bijdrage storten op de bankrekening van onze wijkgemeente NL18 ABNA 0553 2171 35 ovv Sponsorloop Open Doors.

De gezamenlijke start van de loop zal zijn op 12 september ‘s ochtends om 7.30 uur vanuit de Hoeksteen. Omdat de lopers alleen of in koppels hun eigen afstand lopen, komen ze ook op verschillende tijden binnen, tussen 8.15 en 10.15 uur. Het zou geweldig zijn als er ook wat gemeenteleden hen opwachten bij de Hoeksteen. Stijnco Woldenderop ontvangt u daar met koffie of thee.

Bernard Bussemaker, bernardbussemaker@kpnmail.nl, 06-24405740

Start met typen en druk op Enter om te zoeken