OpenDoors-dag op 7 november

Als we nu weggaan, wie kan hen dan vertellen over de Here Jezus?” vraagt een echtpaar uit Centraal Azië zich af nadat boze familieleden hun vee gedood hebben nadat ze christen waren geworden. Voor hen en voor alle vervolgde christenen zet Open Doors zich in.

Op 7 november 2020 houdt Open Doors haar landelijke bijeenkomst. Niet in de IJsselhallen van Zwolle, zoals gepland, maar via streaming op het kanaal Youtube.com/user/OpenDoorsNL. Hier zijn ook veel filmpjes over hun werk te zien. De livestream is ook via https://www.facebook.com/events/774196256690981/  te volgen. Dit alles kan op twee tijdstippen, nl. in de middag van 14.30 tot 17.00 uur en in de avond van 20.00 tot 22.30 uur. Het zal een volwaardig programma zijn met sprekers, video’s en muziek.

Gevierd wordt ook dat Open Doors dit jaar 65 jaar bestaat. Met het gratis aan te vragen @home-pakket krijgt men een programmaboekje en een aantal verrassingen, waaronder de Open Doors Adventskalender. Dit kan via de link  https://www.opendoors.nl/dag.

Bernard Bussemaker

Start met typen en druk op Enter om te zoeken