Online kinderdienst nu ook voor Groep 5–8

De kinderdienst voor groep 1 t/m 4 via ZOOM loopt nu al een aantal weken en dat gaat goed. We zijn bezig met de verhalen van Mozes in de woestijn. We maken een kijkdoos. Tot nu toe zijn er elke keer 4 tot 9 kinderen aanwezig.

Nu ook voor groep 5–8

Op 17 mei is de kinderdienst voor groep 5 t/m 8 opgestart, om 11 uur na de digitale kerkdienst. Het was meteen een groot succes, met een bijbelverhaal over de Tien Geboden en dan het spel ‘Petje Op, Petje Af’ om te zien hoe goed het bijbelverhaal begrepen en onthouden werd. Op 24 mei zijn de bijbelse feesten aan de orde en komt er een experiment waar onze dominee trots op zou zijn. Wil je meedoen, neem dan contact op met Bob (06-53 71 07 53, bob.skocpol@gmail.com) en hij kan je een link en wachtwoord sturen.  Dit is een andere link en wachtwoord dan voor de onderbouwgroep. Je komt zo gemakkelijk in ZOOM (ook al heb je van tevoren geen ZOOM).

Ook nog steeds voor groep 1–4

Ook de online dienst voor groep 1–4 start elke zondagochten om 11:00, na de digitale kerkdienst.  Wil je meedoen maar heb je geen uitnodiging gezien? Neem dan contact op met Bob (06-53 71 07 53, bob.skocpol@gmail.com) en hij stuurt je een link en wachtwoord om eenvoudig bij de ZOOM bijeenkomst binnen te komen (ook al heb je vooraf geen ZOOM).

Start met typen en druk op Enter om te zoeken