Mogelijkheden om samen

Al maanden lang missen we mooie mogelijkheden van samen-gemeente-zijn. Samen een eredienst vieren, elkaar na afloop ontmoeten voor een kop koffie, napraten over de dienst en bijpraten over het leven…

Op de vier zondagen in Advent willen we ‘mogelijkheden van samen in deze coronatijd’ verkennen. Dus op zondag 29 november en zondag 6, 13 en 20 december. U kunt aan ons doorgeven wat u wilt, en wij leggen vervolgens contact tussen de gemeenteleden van wie de wensen op elkaar aansluiten.

a. U wilt, na de (online)dienst, wel eens samen met anderen koffiedrinken. U stelt uw eigen huis hiervoor ter beschikking, of u vindt het mooi als u bij een gemeentelid wordt uitgenodigd.
b. U wilt, na de dienst, graag online met een ander gemeentelid een moment hebben voor contact en gesprek.
c. Veel gemeenteleden vieren de diensten nu thuis mee. Alleen, met partner of gezin. Misschien vindt u het fijn om dit ook eens samen met anderen te doen. De koffie en het gesprek sluiten hierbij dan direct aan. U stelt uw eigen huis hiervoor ter beschikking, of u vindt het mooi als u bij een gemeentelid wordt uitgenodigd.

Uiteraard zorgen we met elkaar voor een opzet die coronaproof is! Wanneer u, na opgave, gezondheidsklachten krijgt, trekt u zich natuurlijk terug!

U kunt het aan ons doorgeven als u voor een van de genoemde mogelijkheden belangstelling hebt (a, b of c). En of u anderen thuis wilt ontvangen, of uitgenodigd wilt worden. Geef ook duidelijk aan op welke zondag(en) u wilt meedoen.

We staan natuurlijk open voor uw vragen. Wij coördineren de wensen en de suggesties en brengen gemeenteleden met elkaar in contact.

Een mooie mogelijkheid om in de Adventsperiode het “samen” op een nieuwe manier te beleven. Tegelijk een kans om andere gemeenteleden (beter) te leren kennen.

Wilt u bijtijds reageren? Liefst uiterlijk donderdagavond voor de zondag erna. We kijken uit naar uw reactie! Coby en Jan Wolswinkel, Evenaar 389, wolswink@xs4all.nl, 06 46855620

(Deze plannen zijn gemaakt na een verzoek van de kerkenraad.)

Start met typen en druk op Enter om te zoeken