Maandagavond Hoeksteenavond

Maandagavond : Hoeksteenavond. Start: 15 juni!

Tot en met eind augustus is het elke maandagavond Hoeksteenavond. We beginnen met een Inspiratie-moment van 19.45-20.15 uur. Ingevuld met muziek, kunst, gedichten, stilte of iets anders. Lijkt het je leuk om alleen of samen met een maatje dit halfuurtje een keer in te vullen? Meld je bij ds. Marieke den Braber.

In kleine groepjes kunnen we ook aan de slag. Een kans om met (een deel van) je gesprekskring weer bij elkaar te komen, of eens iets aan te bieden wat je altijd al wilde. Eenmalig of een paar keer. Alles kan.

Marieke biedt een aantal keren ’napraten over de preek met de Vraag van de Week bij de Preek’ aan. Maar misschien vind je het leuk om een boek te bespreken, door te praten over een tv-uitzending of als de Emmaüsgangers met een paar vragen op weg te gaan door het Schothorsterpark. Graag melden bij ds. Marieke den Braber als je een keer wat wilt organiseren! In augustus gaan we kijken of we de Hoeksteenavond ook doorzetten, en in welke vorm. 

Maandag 15 juni starten we, met een inspiratiemoment met teksten, stilte en een ritueel, en een groepsgesprek over de Vraag bij de Preek. Reserveer je plekje via ds. Marieke, predikant@hoeksteenamersfoort.nl of 06-27152946.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken