Livestreamfonds: We zijn er bijna!

Maak van één euro drie euro, hoe kan dat? Door een gift te geven voor het project livestreams van kerkdiensten van de Hoeksteen.

Door de beperkingen van covid-19 konden wij niet meer naar de kerk. Dit heeft de afgelopen maanden een groepje gemeenteleden met technische kennis, al improviserend met beperkte technische middelen, in actie gezet om de zondagse diensten toch met beeld en geluid toegankelijk te maken voor onze gemeenteleden. Er wordt iedere zondag veel gebruik van gemaakt. Dankzij de internetuitzendingen kan het woord van God vele huiskamers bereiken.

Door de vele positieve reacties heeft de kerkenraad ons de opdracht gegeven om te gaan werken aan een stabiele en permanente oplossing. Op dit moment werken we de functionele eisen uit, waarbij naast goede vaste camera’s ook verbeteringen aan verlichting en geluid én integratie met de beamers moet plaatsvinden. Bovendien moet het nieuwe systeem vanuit een vaste werkplek makkelijk te bedienen zijn. Hiervoor zijn forse investeringen nodig.

Zoals eerder gemeld kunnen we met behulp van iemand het geld dat gemeenteleden via deze actie opbrengen verdriedubbelen. Hiernaast hebben we ook nog een andere substantiële toezegging ontvangen, waardoor het totaal benodigde bedrag haalbaar lijkt.

Er is afgelopen week €680,- bij gekomen. De tussenstand van giften van gemeenteleden staat nu op €3905,- dat is 97% van het streefbedrag van €4000,-. Fantastisch, we zijn er dus bijna.

Begin januari maken we de balans op en kunnen we zien waarin we kunnen investeren. Mocht u nog niet in de gelegenheid geweest zijn om een bijdrage te leveren dan hierbij onze herinnering. Doe het vandaag nog, naar draagkracht, alle beetjes helpen.

We zien uw vrijwillige gift voor dit project graag op het rekeningnummer van de wijkkas (nr. NL18 ABNA 0553 2171 35) t.n.v. wijkgemeente De Hoeksteen met vermelding van livestreams.

Hartelijk dank alvast namens het projectteam,
Stijnco Woldendorp en Henk Schenk.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken