Komende zondagen ook de kerkdienst in beeld

Afgelopen zondag  hebben een groot aantal gemeenteleden, ongeveer honderd, de uitzending van de paasviering bekeken. De reacties op de uitzending waren positief en enthousiast. We gaan er de komende zondagen dus mee door. Dank aan degenen die dit mogelijk maken!

Sommige mensen konden afgelopen zondag geen verbinding krijgen. Het beste is om te zorgen dat je browsersoftware bijgewerkt is. Als je het besturingssysteem Windows 10 of dat van Apple hebt, dan wordt de browsersoftware die bij je besturingssysteem hoort automatisch bijgewerkt. (Bij Windows 10 is dat Edge; bij Apple is dat Safari.) Dus als je niet zeker weet of je Google Chrome of Firefox bijgewerkt is, gebruik dan Edge of Safari. Mocht een en ander toch niet lukken, neem dan contact op met Gijs de Raad, voorzitter van de kerkenraad.

We gaan voor een goed en helder beeld iedere zondag.  Hierbij de link: https://vimeo.com/hoeksteenamersfoort. Die link blijft slechts een beperkte periode actief. Daarna kun je hem via het YouTubekanaal van De Hoeksteen bekijken. Je kunt altijd ook nog de audioversie beluisteren: https://hoeksteenamersfoort.nl/kerkdienst-beluisteren/ (zes maanden actief).

Start met typen en druk op Enter om te zoeken