Kerkdiensten in juli, augustus en verder

In de maand juli en augustus zijn er elke zondag kerkdiensten die niet alleen online te volgen zijn, maar waar het ook mogelijk is om in de kerk erbij te zijn, in ieder geval voorlopig zonder vooraf te reserveren. Zondag 5 juli is het een bijzondere dienst, dan stappen de kinderen van de oudste groep van de kinderdienst over naar de JOKE. We gaan daar met z’n allen interactief mee aan de slag. Op 12 juli gaat Kees Hoogendoorn voor, en op 19 juli ds. Leendert Terlouw. Zondag 26 juli vieren we met elkaar, thuis en in de kerk, het avondmaal.

In de maand augustus gaan gastvoorgangers voor, allemaal goede bekenden van onze gemeente. Oorspronkelijk zouden we in deze maanden diensten hebben met de gemeente van De Bron samen, maar vanwege de corona-beperkingen houden we nu elke zondag dienst in ons eigen gebouw.

Op 2 augustus is ds. Berend Borger de voorganger, op 9 augustus ds. Paul van der Harst, op 16 augustus ds. Henk Dikker Hupkes en op 23 augustus ds. Leendert Terlouw. Op de laatste zondag van de zomervakantie, 30 augustus, gaat dr. Klaas Bom voor, en dan is het op 6 september drs. Erik Idema die voorgaat.

De startzondag met onze eigen predikant is op 13 september. Daarover leest u via de website en de nieuwsbrief natuurlijk tzt meer.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken