Jouw foto in de Drieluikspecial?

Deze zomer wordt een heel bijzondere. De plannen van de meeste mensen zijn doorbroken. Veel mensen blijven thuis, werken door of vieren vakantie rond eigen huis. Hoewel we weer een beetje naar de kerk kunnen (hoera!), doet juist dat verlangen naar méér!

Daarom maakt de redactie van Drieluik deze zomer een extra nummer van het blad. Een zomerspecial in augustus. Omdat God ook buiten de kerk te vinden is, heel dichtbij, gewoon in ons Amersfoort. In het uitbundige van de natuur, het overvloedige van de zon, de vreugde van bloemen, het verfrissende van water. Een special vol bemoediging en vreugde, vol onverwachte schoonheid.

Daarvoor hebben we u nodig. Want wij, de redactie van Drieluik, zien ook maar een beetje. Maar samen zien we meer. Waar in en rond Amersfoort ziet u iets van God? Deel het met ons. Maak een foto en schrijf er iets bij. Wie weet inspireert u een ander.   De foto en de tekst stuurt u vóór 24 juli aan drieluik@pkn-amersfoort.nl. En wie weet ziet u uw foto met tekst terug in het augustusnummer! 

Christel Eijkelenboom, redactielid van Drieluik.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken