Jeugdwerk in de zomer

Foto: Pixabay

Oppas

In juni is er geen oppas in de kerk. In juli en augustus is er elke zondag oppas mogelijk in de kerk. Let op: Je moet je kind(eren) wel aanmelden net als jezelf.

Kinderdienst

Juni

In juni zal de kinderdienst voor zowel de onder- als bovenbouw nog via Zoom gegeven worden. Kinderen en ouders krijgen wekelijks een uitnodiging van Bob via de mail. De link kan ook aangevraagd worden bij Bob. bob.skocpol@gmail.com.

Juli

  • Op 5 juli is de overstapdienst. De groep 8 kinderen nemen afscheid van de kinderdienst en zullen na de dienst de tieners van JOKE ontmoeten. Deze dienst is ook geschikt voor kinderen en er zal dan geen kinderdienst zijn.  
  • Op 12 juli zal er weer sinds lange tijd een kinderdienst zijn in de kerk! Zoals het er nu naar uitziet, zal er een buitenactiviteit worden georganiseerd die geschikt is voor groep 1 t/m 7. Als jouw kind hieraan mee wil doen, vergeet dan niet je gezin aan te melden voor deze dienst!
  • 19 en 26 juli zal de kinderdienst via Zoom aangeboden worden.

Augustus

  • Op 30 augustus zal er een kinderdienst in de kerk zijn. Hier horen jullie tegen die tijd meer over.
  • De andere zondagen in augustus zal de kinderdienst via Zoom worden aangeboden.

Alle kinderen zijn van harte welkom om hieraan mee te doen!

JOKE

Op 21 juni is de laatste JOKE via Zoom.
Op 5 juli lunchen de tieners van JOKE met de kinderen uit groep 8, die in de dienst afscheid hebben genomen van de kinderdienst.
In de zomer zal er verder geen JOKE zijn.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken