Inspiratiemomenten gaan door

Inspiratie op maandagavond: de kleine kerk

In de afgelopen herfstmaanden hebben we de inspiratiemomenten op  maandagavond weer voortgezet. Deze begonnen in juni en waren voor meerdere mensen een mooi alternatief voor de vele gemiste ontmoetingen.

Welkom op de maandagavond in de kerkzaal van De Hoeksteen,van 19.30-20.00 uur. De data zijn: 30 november, 14 en 21 en (eventueel) 28 december.

In de ontbrekende week wordt een korte vesper gevierd, op woensdagavond 9 december.

Het inspiratiemoment ziet er als volgt uit: een korte viering, met optimale inbreng van de deelnemers. We zijn bijeen rond een Schriftwoord; wat roept de tekst bij ons op? We gunnen elkaar tijd voor aandacht, bezinning, gesprek, gebed, het beluisteren van muziek, stilte en ritueel, en eventueel het zingen van een lied (afhankelijk van de dan geldende coronaregels). Rita Buijs, Jan Wolswinkel en Titus Woltinge zullen bij toerbeurt deze korte vieringen leiden. Eventueel geassisteerd door anderen. We hopen dat u zin hebt eens (of vaker) te komen. Wellicht kunnen we al doende experimenteren met vormen en praktijken voor huiskerk-achtige inspiratiebijeenkomsten.

Omdat niets zeker is, zeker in deze coronatijden, is het wijs en wenselijk de zondagse Nieuwsbrief te lezen – wellicht vindt er een aanpassing plaats.

Titus Woltinge

Foto: Pixabay

Start met typen en druk op Enter om te zoeken