Inloophuis mag beperkt weer open

Inloophuis Schothorst gaat weer open van maandag tot en met vrijdag. Vanwege de veiligheid voor iedereen gebeurt dit wel in afgeslankte vorm. Dit betekent dat er tegelijkertijd drie mensen welkom zijn.

Er mogen per ochtend/middag drie mensen (naast de gastvrouw/-heer) binnen zijn. Komt er nog iemand meer en je bent er al langer, dan word je gevraagd om plaats te maken voor de ander. Mensen mogen elkaar dus aflossen.

Afgeslankt betekent ook, dat er maar één gastvrouw/gastheer aanwezig is. Op kantoor zit altijd iemand die in kan springen mocht dit nodig zijn.

De openingstijden zijn:

maandag 14-16 uur
dinsdag 10-12 uur
woensdag 10-12 uur
donderdag 14-16 uur
vrijdag 14-16 uur

  • Het inloophuis gaat voorlopig alleen doordeweeks open, de zondag vervalt voorlopig.
  • Telefonisch reserveren is mogelijk, op de dag zelf vanaf een half uur voor de inloop (als de gastmensen aanwezig zijn; bel 033 – 480 19 02). Zij houden dan een plekje vrij. Vooruit reserveren voor een andere dag is helaas niet mogelijk.
  • Spontaan langskomen blijft ook mogelijk, al is er dan een risico dat je niet naar binnen kunt.

Dit zie je op de volgende manier:

Bij de ingang van het pad komen drie plantjes te staan. Kom je spontaan langs zonder reservering, en staat er nog een plantje, dan neem je dat plantje mee naar binnen. Als er geen plantjes meer staan, dan zitten we helaas vol en moeten we je vragen om een andere dag opnieuw te proberen. Of er is iemand al langere tijd aanwezig die wil plaatsmaken voor jou.

Uiteraard houden we de maatregelen die er binnen al waren aan, zoals de anderhalve meter afstand en het desinfecteren van de handen.

Ingang is door de voordeur. Uitgang is door de achterdeur.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken