Ik ben er voor jou

40 dagentijd “Ik ben er voor jou”

Het is bijna Pasen. Misschien heb je de afgelopen weken meegedaan met de 7 werken van barmhartigheid. Weet je nog welke dat waren? Het maakt eigenlijk niet uit. Jezus zegt : Elke keer als je iets goeds doet voor iemand die het moeilijk heeft doe je dat voor mij. Op Stille Zaterdag eindigt de 40-dagentijd. Misschien is de stilte van deze maanden moeilijk voor je, maar misschien komt er daardoor juist ruimte voor een nieuw begin. In het boekje van de kinderen staat het lied “De stilte is uw huis”:

U woont niet in een storm, o Heer, maar in een zacht geruis. Wie zwijgt en luister hoort steeds meer: De stilte is uw huis. Een stilte die zich horen laat, heel zacht, nog ongekend; ze fluistert van wat komen gaat en wie U voor mij bent. Ik zoek de stilte, zoek een rust die ruimte maakt in mij ik adem op, ik ben gerust en voel U heel dichtbij.     

Start met typen en druk op Enter om te zoeken