Het Groene Normaal

Manifest, online platform en boek van Het Groene Normaal gelanceerd

Op zaterdag 29 augustus is het ‘Manifest voor Het Groene Normaal’ gelanceerd, een pleidooi om in deze bijzondere tijd stil te staan bij onze manier van leven en de plek die wij als christenen in de samenleving innemen, en aan te haken bij de trend van duurzaam leven.

Inmiddels hebben een groot aantal organisaties en personen zich achter het manifest geschaard, waaronder Micha Nederland, Missie Nederland, TEAR, A Rocha, GroeneKerken, Groen Geloven, Werkgroep Laudato Si en Carla Dik-Faber namens de ChristenUnie 2e Kamerfractie.

Op www.hetgroenenormaal.nl kun je het manifest lezen en ondertekenen, maar vind je ook informatie over organisaties en materialen die helpen om mee te doen met de wave van duurzaamheid en het groene leven in de praktijk te brengen.

Het boek

In Het Groene Normaal gaat Alfred Slomp langs tien groene en inspirerende christenen, die allen pleidooi voeren om aan te haken bij de trend van duurzaam leven. Het Groene Normaal is een hoopvol boek dat inspireert om samen op te staan voor een duurzaam leven en een eerlijke, groene toekomst.

  • Gesprekken met: Jan Wolsheimer, Annemarthe Westerbeek, Embert Messelink, Reinier van den Berg, Jan Huijgen, Carla Dik-Faber, Rikko Voorberg, zuster Emmanuël, Theanne Boer en Klaas-Hemke van Meekeren.
  • Inclusief praktische tips en bijbelstudies om zelf of in groepsverband mee aan de slag te gaan.
  • Met een voorwoord van zowel PKN-scriba René de Reuver als bisschop Gerard de Korte.

Het Groene Normaal: Samen opstaan voor een duurzaam leven
Alfred Slomp
€ 14,99 / ISBN: 978 90 5804 177 7 / Paperback , 136 p. / Uitgeverij Plateau

Uit het persbericht

Start met typen en druk op Enter om te zoeken