Hagenpreek Coelhorst 2020 komt eraan

Op zondagmiddag 30 augustus organiseert A Rocha weer een hagenpreek op Coelhorst. Theaterdominee David Heek gaat de preek houden. In verband met het coronavirus is aanmelding voor de hagenpreek verplicht.

A Rocha Amersfoort is actief in het beheer van de natuur op Landgoed Coelhorst en organiseert de hagenpreek jaarlijks, nu voor de achtste keer. Het thema is dit jaar ‘Heel het leven’ (in aansluiting bij de online New Wine zomerconferentie). De preek is onderdeel van een viering met zang, een meditatief moment en gebed.

Coronarichtlijnen van het RIVM: A Rocha houdt zich bij het organiseren van de hagenpreek aan de coronarichtlijnen van het RIVM. Daarom is aanmelding voor de hagenpreek dit jaar verplicht. Je kunt je (en je gezinsleden) hier aanmelden.

Wanneer: zondagmiddag 30 augustus, 16.00 uur

Waar: boomgaard op Landgoed Coelhorst. Neem vanuit Hoogland de Coelhorsterweg. Iets voorbij het witte kapelletje ligt links de ingang tot de boomgaard.

Parkeergelegenheid: er is geen goede parkeergelegenheid. Kom dus op de fiets!

Meenemen: fiets en stoeltje / plastic zak om op te zitten.

Collecte: er is een collecte voor de onkosten en ter ondersteuning van het werk van A Rocha.

Toilet: Ivm de coronarichtlijnen is er dit jaar geen mobiel toilet.

Slecht weer? Als er slecht weer dreigt: check op 30 augustus rond 13.00 uur op amersfoort.arocha.nl of de hagenpreek doorgaat.

Overgenomen van de website van A Rocha

Start met typen en druk op Enter om te zoeken