De Hoeksteen zet stappen naar de toekomst, II

Eerder hebben we u verteld dat de kerkenraad van De Hoeksteen een extern begeleider heeft gevraagd om ons te helpen nadenken over hoe we De Hoeksteen vitaal kunnen houden. Bernhard Vosselman wordt onze begeleider; hij is medewerker van het externe bureau KerkVitaal, die van de kerkenraad de opdracht heeft gekregen om met ons mee op weg te gaan. In deze brief stelt hij zich aan ons voor.

In december deed de kerkenraad de uitnodiging aan gemeenteleden om deel te nemen aan de projectgroep die zich intensief zal bezighouden met dit traject. Vijf kerkleden hebben hieraan gehoor gegeven: Ina Kremer, Johan te Grotenhuis, Fokko Vellenga, Wilco van den Heuvel en Rita Buijs. De naam van de projectgroep de we gaan gebruiken is  “HoeksteenVitaal”. Het motto van de groep is  de Hoeksteen klaar voor de toekomst. Samen met Bernhard Vosselman gaan we aan de slag om dit motto uit te voeren. Eerst gaat de werkgroep aan de slag; daarna mag de hele gemeente zeker ook aan de slag. 

Het plan was dat de werkgroep gelijk met de kerkenraad van 28 januari zou starten. In verband met de coronamaatregelen wordt de start echter uitgesteld: we richten ons nu op eind februari. Een en ander gaat in nauw overleg met Bernard Vosselman en de kerkenraad.

Ik vraag u ook in uw voorbede te denken aan deze groep.

Gijs de Raad, voorzitter.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken