Collecte Kerk in Actie voor de slachtoffers in Beiroet op 23 augustus

Onze diaconie van De Hoeksteen heeft op 9 augustus al een collecte belegd voor de slachtoffers van de ravage in Libanon, maar nog veel meer is nodig. Wij krijgen weer een kans op 23 augustus via de diaconie van de Protestantse gemeente Amersfoort. Laten we als Protestantse Gemeente Amersfoort samen hier een mooi bedrag van maken!

Door de enorme explosie in de haven van Beiroet zijn vele doden en gewonden gevallen. Zeker de helft van de stad is beschadigd en een grote menigte van mensen is dakloos. De nood is hoog: Libanon zucht al onder een zware economische crisis en de gevolgen van de coronacrisis. Kerk in Actie is noodhulp gestart via het internationale kerkelijk netwerk en via de eigen partners ter plekke. Uw steun voor Libanon is zeer hard nodig!

Dit doet Kerk in Actie met uw geld

  • Noodhulp bieden via ACT, het internationale kerkelijke netwerk aan de slachtoffers van de explosie. Zij ontvangen voedsel, water, kleding en hygiënematerialen.
  • Hulp bieden bij het herstel van gebouwen van de Near East School of Theology, de Middle East Council of Churches en het jongerencentrum van Youth for Christ.

Steun de mensen in Beiroet en maak een bedrag over op rekening van de Diaconie Protestantse Gemeente  NL20 INGB 0000 1396 31 o.v.v: voor de slachtoffers in Beiroet.

Links:

Start met typen en druk op Enter om te zoeken