Wijkgemeente De Hoeksteen Amersfoort (PKN)

 

Welkom op de website van De Hoeksteen, wijkgemeente van de Protestantse

https://www.wijdekerk.nl/

Gemeente Amersfoort (PGA), onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) .

 

De Hoeksteen is een eigentijdse, veelkleurige, open Protestantse geloofsgemeenschap waar mensen tot hun recht mogen komen: jong en oud, op zondag en door de week. We geloven dat we elkaar gegeven zijn om het leven te vieren en vreugde, zorgen en verdriet te delen. Zo kunnen we worden die wij mogen zijn.
In het voetspoor van Jezus Christus, tot heil van onszelf en onze naaste en tot eer van God.


Deze site vertelt je wie wij zijn en wat we doen. We ontmoeten je graag bij een activiteit of in de kerkdienst om 10.00 uur op zondagochtend.

 


Onze predikante is met zwangerschapsverlof

Vanaf mei tot en met half september neemt ds. Henk Dikker Hupkes waar tijdens het zwangerschapsverlof van onze predikante. Hij is 12 uur per week beschikbaar en zal in die tijd de begrafenissen verzorgen, actief zijn in het pastoraat, meedraaien met bestuur en beleid, een enkele keer voorgaan en zorgen dat het startweekend en het nieuwe seizoen opgestart kunnen worden.
U kunt hem bereiken via interim@hoeksteenamersfoort.nl of 06-46392964. Als u weet van iemand waar bezoek nodig is, mag u dit doorgeven aan het pastorale team via pastoraat@hoeksteenamersfoort.nl. De ouderlingen en de waarnemer pakken de vraag dan samen op.


Marieke en Simon gefeliciteerd!

Op 17 mei is Arnout geboren. Moeder en zoon maken het goed.


Onze interim-predikant stelt zich voor

Dag Hoeksteen-gemeente! Van mei tot half september, tijdens het zwangerschaps- en bevallingsverlof van Marieke, hoop ik als interim-predikant er voor jullie te zijn. Dat is natuurlijk geen echte vervanging, meer een soort noodoplossing. In gemiddeld 12 uur per week ben ik beschikbaar voor pastoraat, advisering kerkenraad en andere zaken waarvoor je als gemeente soms echt een predikant nodig hebt. Ook hoop ik een tweetal keren voor te gaan: op 12 mei en 30 juni. Ik verheug me erop.

Ds. Henk Dikker Hupkes