Kerkbalans: U kunt nog reageren

De actie kerkbalans is zo goed als achter de rug. Het kerkelijk bureau is bezig om de binnengekomen toezeggingen te verwerken. De uitslag volgt binnenkort.

Ik kreeg het bericht dat zo’n 100 per email aangeschreven adressen nog moeten reageren. Als u nog niets in uw mailbox hebt gezien, kijk dan ook even in uw Spam box. Het kan zijn dat de uitnodiging en de herinnering daarin terecht zijn gekomen. Het zou jammer zijn als u denkt dat u deze keer bent overgeslagen of erger nog, dat u helemaal bent vergeten. Controleer voor de zekerheid uw spam box. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact op met de wijkkerkrentmeesters.

Dit geldt ook voor de leden die een uitnodiging per post hebben gekregen. Uw enveloppe wordt dit jaar niet huis-aan-huis opgehaald. U mag uw antwoordenveloppe zelf op de bus doen naar het kerkelijk bureau of anders in de brievenbus van de kerk deponeren. Laat ons weten wat dit jaar uw toezegging voor De Hoeksteen wordt. Elke toezegging, hoe klein ook, draagt bij aan het welzijn van  onze wijkgemeente.

Komt u er niet uit? Antwoordenveloppe in de prullenbak beland? Trek gerust bij ons aan de bel. Wij kijken dan naar een passende oplossing. Hartelijk dank voor uw toezegging.

Wim Koele
Namens het wijkteam kerkrentmeesters

Start met typen en druk op Enter om te zoeken