De Hoeksteen kent talloze activiteiten met en voor volwassenen. Voor elk is er wat wils!

Een compleet aanbod en meer info vindt u op www.zindex033.nl/kwartetkerken.
Ook de moeite waard:


Samenspraak

Contactpersonen:  Patrick. Donath 033-4530336  en Wim Haasnoot 033-4750860
Plaats:                     Huiskamer
Tijd:                         20.00 uur, eens in de drie weken op zondag
Wie:                         Iedereen van ongeveer 35-45 jaar

Op zondag komt deze kring eens in de drie weken bij elkaar bij één van de deelnemers thuis. Er wordt gepraat over het geloof, het leven en de maatschappij. Hiernaast wordt ook gezocht naar activiteiten waarin deze drie elementen vertegenwoordigd zijn. Voorbeelden hiervan zijn de voorbereiding van een kerkdienst, deelnemen aan de diaconale vrijwilligersdag of een cultureel uitje. De kring gaat ieder jaar een weekendje weg en sluit het seizoen traditioneel af met een BBQ. Welkom!


Naald en Draad

Sinds het seizoen 2010-2011 draaide de kring “Naald en Draad” in het aanbod van De Bron en De Hoeksteen o.l.v. Henny de Berg. Omdat het aantal deelnemers (M/V) in haar huiskamer paste werd de kring bij haar thuis gehouden. Zo had ze zonodig materiaal, patronen en naslagwerken bij de hand.

Nu is het een activiteit geworden voor iedereen, die aan het activiteitenaanbod van de Kwartetkerken mee wil doen. Het is heel vrijblijvend. Henny stelt haar huiskamer open op zeven vrijdagmiddagen voor Kerstmis, de eerste keer op 28 september. Je bent dan welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. Je kunt doen wat je wilt: een lang geleden begonnen handwerk afmaken, je verstelmand legen, iets nieuws beginnen, even langs komen om ergens mee geholpen te worden, alles is mogelijk.

Je kunt je aanmelden op 033-4807218 of henny.deberg@gmail.com. Wacht niet te lang, want als we veel deelnemers krijgen moeten we misschien een grotere locatie zoeken. Maar je krijgt het adres op tijd te horen. Henny de Berg.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X