Verjaardagsfeest voor de 80+’ers

Iedereen die 80 jaar wordt in onze gemeente krijgt een mooie brief. Daarin feliciteren we u, en leggen we ook uit hoe het pastoraat voor leden van onze gemeente werkt. Er komt namelijk niet automatisch iemand op bezoek, maar wel als u aangeeft dat u daar behoefte aan heeft.

Laat het ons dus weten als u bezoek wilt! Dan kan door te mailen naar pastoraat@hoeksteenamersfoort.nl of de predikant te bellen. Dan zoeken we met het pastorale team (pastorale ouderlingen Alike Maarse en Lammy Woldendorp, en de predikant) een passende bezoeker uit het team vrijwilligers.

En dit jaar nodigen we iedereen die 80 jaar of ouder wordt, ook uit voor een verjaardagsfeestje in de kerk: op maandagmorgen 18 mei of 9 november, van 10 tot 12. Een gezellige ontmoeting met mede-jarigen van het afgelopen half jaar, en een bezinningsmoment om de dankbaarheid, en de zorgen die de leeftijd ook met zich meebrengt, te delen.

Wilt u komen, geeft u zich dan op bij het pastorale team (pastoraat@hoeksteenamersfoort.nl, of ds. Marieke, 06-27152946). Natuurlijk regelen we vervoer als dat gewenst is! 

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X