Uw kunstwerk in de Huiskamer van de kerk?

Uw kunstwerk in de huiskamer?

In de tijd van Advent (1 december 2019) tot Driekoningen (6 januari 2020) willen we in de Hoeksteen Huiskamer en in de hal van de kerk graag opnieuw een bescheiden tentoonstelling inrichten. Het gaat om zelfgemaakte kunst die aansluit op het thema: Van Advent naar Kerst. In eerste instantie werk op het platte vlak om op te hangen. Het kan grafiek zijn, een collage, verf, een foto, krijt enzovoort. Wilt u een ‘werk’ insturen dan kan dat op de volgende manier:

Stuur een goede foto met een beschrijving van het werk en de afmetingen naar Ina Kremer. Doe dit uiterlijk 14 november. Daarna bekijkt een groepje gemeenteleden wat er passend is voor de Adventstijd en wat past bij elkaar zodat het geheel meer wordt dan de som van de losse kunstwerken.

Eind november is bekend welke werken er komen te hangen en krijgt u informatie wanneer u het kunstwerk kunt brengen. We kijken uit naar de creativiteit die er zeker is onder gemeenteleden! In de Adventstijd kunt u de werken rustig bekijken na kerktijd of op vrijdagochtend als de Hoeksteen huiskamer open is tussen half elf en half een.

Het mailadres waar de informatie en de foto naar toe gestuurd moet worden is: inakremer2015@gmail.com.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X