Opbrengst oude postzegels en kaarten 2018. En…. Nieuwe spelregels!

Ook in 2018 zijn er weer dozen vol postzegels en ansicht- en geboortekaarten ingezameld in plaatselijke gemeenten. Vrijwilligers hebben alles vervoerd, uitgezocht en gesorteerd om het materiaal uiteindelijk te kunnen verkopen op beurzen voor verzamelaars en aan handelaren. Onze dank hiervoor is groot. De totale opbrengst in 2018 is totaal € 28.969,- . Een heel mooi bedrag! De opbrengst gaat naar projecten van Kerk in Actie Wereldwijd.

Door de veranderende markt voor verzamelaars zijn de spelregels voor wat wel en niet waardevolle kaarten zijn iets gewijzigd. Graag ontvangen we nog steeds gebruikte postzegels, (bij voorkeur niet afgeweekt maar nog op de envelop of ansichtkaart), geboortekaartjes en ENKELE ANSICHTKAARTEN.

Dubbele kaarten dus svp niet meer inleveren. Tenzij ze zelf gemaakt zijn. Dan kunnen de gebruikte materialen worden hergebruikt. En mocht u nog oud binnen- of buitenlands geld hebben dan kunt u dat ook inleveren. Graag in een zakje per land gesorteerd. Ook dit geld blijkt van waarde.

Met dank voor iedereen die mede inzamelt!

Namens de Commissie Kerk in actie, Jonathan Buter en Christel Eijkelenboom

PS: U kunt de Zendingserfgoedkalender nog bestellen tot en met 13 oktober! Ook hiermee ondersteunt u het werk van Kerk in Actie.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X