Nieuws van het Inloophuis

In het Inloophuis is er weer van alles te doen. Hier lees je over de activiteiten tot eind oktober.

De wijkmaaltijd is weer begonnen. Er wordt elke woensdag gekookt. Opgeven via e-mail: info@inloophuisschothorst.nl of bel: 4801902. Via de website www.inloophuisschothorst.nl kunt u ook een formulier invullen. Opgave uiterlijk de maandag ervoor tot 11.30 uur. Kosten € 4,50.

Op vrijdag 27 september is er een speciale avond voor mannen: Haardpraat. Deze Haardpraat zal elke vierde vrijdag van de maand gehouden worden. Zolang het weer het toelaat, wordt rond het brandende kacheltje in de tuin gezellig gepraat. De intentie is om een veilige en vertrouwde plek te bieden voor mannen uit de buurt met diverse etnische achtergronden. Alles wat gedeeld wordt blijft binnenshuis. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Je kunt zelf ook iets te eten of drinken meenemen en delen. Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Tijd: 19.30-22.00 uur. Kom en neem een vriend of buurman mee.

Op 28 september is het Burendag. Het Inloophuis is open van 15.00-18.00 uur. Kom ook je buren ontmoeten! Wij zorgen voor een hapje en drankje om het feestelijk te maken.

Op 5 oktober wordt er een wandeling gehouden o.l.v. Willem Töpfer in natuurgebied Coelhorst. Per fiets gaan we tussen 12.45 en 13.00 uur vanaf het Inloophuis naar Coelhorst. De wandeling zal in een rustig tempo plaatsvinden met een pauze en totaal ongeveer 2,5 uur duren. Lengte in km: 8-10. Bijdrage: € 5,-.  Aanmelden kan via de eerder genoemde kanalen.

Op 7 oktober wordt van 19.15 tot 19.45 uur het maandelijkse stiltemoment gehouden. De voorbereiding wordt gedaan door Ton en/of Margje Roos.

In oktober start Taallokaal weer op de dinsdagavond van 19.30-21.00 uur. Data zijn nog niet bekend. Houd de website in de gaten. Ook Schothorst Zingt gaat eind oktober weer van start. Houd je van zingen, meld je dan aan. Data volgen nog.

Tot slot: wij zoeken nog steeds enthousiaste koks voor de woensdagavondmaaltijden. Kijk ook voor informatie hierover op de website.

Het Inloophuis is te vinden op Lancelotpad 18 hier in Schothorst.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X