Huiskamer bijna ingericht

Vandaag, 14 september, was een heugelijke dag. Na maanden van overleggen, stoelen en tafels testen, het bezoeken van ontelbare showrooms en vele overleggen en overlegjes was het vandaag zover: de feestelijke laatste vergadering van De Speurneuzen! Als groep hebben we gaandeweg gezocht naar een passende inrichting voor de Huiskamer en vandaag werd het pronkstuk geleverd: de grote ontmoetingstafel! De Huiskamer is niet 100% af maar het moet ook gaandeweg duidelijk worden hoe de ruimte gebruikt wordt en wat daar nog meer voor nodig is.

Het is in ieder geval een lekkere plek om een kop koffie te drinken, een goed gesprek te hebben of een boek te gaan lezen.
We willen iedereen die ons op de een of andere manier geholpen heeft en ideeën heeft aangedragen hartelijk bedanken! En vooral Herman in het zonnetje zetten, de onvolprezen allround Speurneus-voortrekker.
Kom vooral een kop koffie of thee drinken tijdens Beleef Schothorst! Wij geven het stokje door aan de Huiskamer-groep. Als jullie met net zoveel plezier met elkaar om de prachtige nieuwe tafel zitten komt het helemaal goed.
Elly, Tonny, Lammy, Johan, Henk, Boudewijn, Herman en Christel

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X