Gezellige gemeenteavond over Koersplan 2017-2021

Het nieuwe koersplan (onderaan dit stuk te downloaden en te lezen) is tot stand gekomen door afgelopen jaar input te verzamelen tijdens gemeenteberaden en andere bijeenkomsten met gemeenteleden. Met die input zijn de verschillende ambtsdragers en commissies weer aan de slag gegaan, en daar is dit plan uit voortgekomen.

Op donderdagavond 9 november 2017 legde de kerkenraad dit concept aan de gemeente voor, om hen te vragen: is dit de koers waarop we inderdaad met elkaar willen varen de komende jaren? Andere tekstuele toevoegingen en aanpassingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 14 november sturen aan: scriba@hoeksteenamersfoort.nl.

Zoals bij elke koers zullen we tussentijds regelmatig moeten bijhouden of we goed op koers liggen, of dat we wat moeten bijstellen. Daarom willen we dit plan elk halfjaar laten terugkomen tijdens de kerkenraadsvergadering, zodat we de koers goed in het oog blijven houden en tijdig kunnen bijsturen.

Wanneer grote koerswijzigingen nodig zijn, dan komen we natuurlijk weer bij u terug!

Na de gemeenteavond is het aan de kerkenraad om het koersplan vast te stellen. Het streven is om dit te doen in de vergadering van 16 november.

Hier is de tekst van het koersplan:

koersplan-de-hoeksteen-2017-2021

Attachments

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X