Diensten Palmpasen, Stille Week en Pasen

Palmpasen, 14 april

Op 14 april is er in de zondagsdienst van 10 uur de viering van Palmpasen, natuurlijk met Palmpaasstokken voor de kinderen.

Vespers maandag, dinsdag en woensdag, 15-17 april

In de stille week zijn er vespers op maandag, dinsdag en woensdag, in samenwerking met de Vrijgemaakte Kerk De Lichtkring en de Nederlands Gereformeerde Kerk Amersfoort-Noord. Deze korte momenten van muziek, lezing en gebed beginnen om 19.30 en duren ongeveer een half uur. Op maandag en woensdag is de locatie ons eigen kerkgebouw De Hoeksteen. Op dinsdag komen we samen in De Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1.

Witte Donderdag, 18 april
Witte Donderdag vieren we samen met de gemeente van De Bron de Maaltijd van de Heer, om 19.30 uur in het gebouw van De Hoeksteen. Voorganger is ds. Berend Borger.

Goede Vrijdag, 19 april

Op Goede Vrijdag komen we om 19.30 uur samen in De Bron (Vogelplein 1), in een sobere viering waaraan de cantorij meewerkt. Onze eigen predikante gaat dan voor.

Stille Zaterdag: Paasnachtdienst, 20 april

In de viering van Stille Zaterdag, om 21.00 uur in De Hoeksteen, wordt het licht binnengebracht en gedenken we onze eigen doop. Ook aan deze viering, waarin ds. Rein van der Zwan voorgaat, werkt de cantorij mee.

Eerste Paasdag, 21 april

Pasen! Jezus is opgestaan! Vanmorgen in de dienst van 10 uur zingen we het uit, en spreken we het met jong en oud uit. Jezus heeft een nieuw begin gemaakt, waardoor de dood het leven niet meer in zijn greep heeft. In alles deze dienst kun je dat horen, zien en meemaken. Ook krijgt iedereen iets mee deze dienst, om te zorgen dat je elke dag het bijzondere van Pasen kunt herinneren.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X