De komende maanden loopt Willemieke Maasland stage in De Hoeksteen

Willemieke stelt zichzelf voor: “Ik ben Willemieke Maasland, 34 jaar oud en mag in de komende maanden stage lopen in De Hoeksteen. Deze stage doe ik in het kader van de deeltijdopleiding Godsdienst Pastoraal Werk. Ik zie uit naar deze stagetijd waarin ik vooral binnen het pastoraat en de vieringen leerervaringen hoop op te doen onder leiding van Marieke den Braber. Hierbij hoop ik regelmatig in de kerkdiensten aanwezig te zijn om de gemeente als geheel beter te leren kennen.

Kort iets over mezelf: ik woon in Schuilenburg, ben getrouwd met Michaël van der Meulen en werk parttime als psycholoog bij GGZ Centraal. Van hardlopen kan ik erg ontspannen en ik geniet van het er op uit gaan de natuur in. Of dit nu het mooie Den Treek is, fietsen langs de Eem of het beklimmen van een berg in Oostenrijk, overal zijn mooie plekjes te vinden.”

Op 25 februari 2018 wordt de dienst in De Hoeksteen geleid door Willemieke. Het wordt haar allereerste dienst als student Godsdienst Pastoraal Werk (Christelijke Hogeschool Ede). Met deze dienst, en een viering in de Koperhorst op 10 maart, rondt ze het blok ‘voorgaan (in een eredienst)’ af. Rond die tijd sluit ze ook het blok ‘pastoraat’ af, en daarna volgt eerst een periode van zwangerschapsverlof. We wensen haar zegen toe bij de vieringen, en bij het afronden van haar werk hier.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X