Wie helpt er mee?

Samen werken aan een groter doel. Om al de activiteiten in en om een kerk goed draaiende te houden, zijn veel vrijwilligers nodig. Sommige taken nemen veel tijd in beslag, andere weinig. Maar alle zijn belangrijk! Welke taak je ook op je neemt: het kost natuurlijk energie, maar je moet er ook energie van krijgen! We proberen een ieders talenten zo goed mogelijk te benutten. Waar ligt jouw passie?

In de Talentenkrant hieronder staan allerlei 'vacatures'. Blader de krant door en bedenk wat jij leuk zou vinden en waar jij aan zou willen en kunnen bijdragen. Daaronder staan nog een aantal vacatures, die niet in de Talentenkrant terecht zijn gekomen.


WAAR BEN JIJ EEN KEI IN?

180624 Talentenkrant.pdf 340.9KB 25 Jun 2018 07:12

Talentenkrant juni 2018

 


Overige Vacatures

  • Nieuwe leden gezocht voor Schrijfgroep De Hoeksteen. Wij bereiden schrijfacties, petities en kaartenacties voor voor Amnesty International en waar mogelijk voor Open Doors. Werkzaamheden: drie keer per jaar een schrijfactie voorbereiden en uitvoeren (kost ongeveer twee uur per keer). Vergaderen doen we niet. Wel organiseren we eens per jaar een gezellig etentje bij een van ons thuis. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Tineke Tissink, 033-4808523.