Peuters en kleuters

Sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is het doel van peuter- en kleutervieringen. Tijdens deze diensten beleven baby’s, peuters en kleuters én hun (groot)ouders/verzorgers een bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Met deze vieringen maken jonge kinderen (én hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders elkaar op een informele manier ontmoeten.

Elk voorjaar en najaar organiseren wij zo’n dienst, samen met de protestantse gemeente De Bron. De dienst vindt plaats op een zondag om 15.30 in De Bron, Vogelplein 2 in Amersfoort.
U bent van harte welkom!
Meer informatie via de jeugdouderlingen op jeugdouderling@hoeksteenamersfoort.nl.

JOKE

Ben je tussen de 12 en 15 jaar dan ben je welkom bij JOKE (JOngerenKErk, uitgesproken op z’n Engels.)

JOKE is er elke eerste zondag van de maand en we zijn met ongeveer 6-8 tieners.

We starten in de kerk en vertrekken voordat de preek begint naar een huiskamer in de wijk. Daar hebben we onze eigen dienst.

Er is wat te drinken en natuurlijk zijn er koekjes. We doen een spel of bijvoorbeeld een ‘WhatsApp-quiz’ en we praten over wat we vinden van God, het geloof en de kerk.

Het duurt niet langer dan een half uur en daarna kletsen we nog even na en vertrekt iedereen weer naar zijn eigen huis.

Wil je ook eens meedoen? Kom gezellig langs op een eerste zondag in de maand (behalve augustus en september) of mail de jeugdouderlingen voor meer informatie.

Maak kennis met ons

Wil je op een ontspannen, actieve, creatieve en vooral gezellige manier iets van de kerk meekrijgen, dan ben je van harte uitgenodigd voor de 15Plus. Iedere eerste zondag van de maand komen wij bij elkaar tijdens de kerkdienst in de Soozruimte van De Hoeksteen om samen op een leuke manier na te denken over het geloof, de bijbel en actualiteiten uit het nieuws.

Wil je meer informatie, mail dan de jeugdouderlingen. Je kunt ook gewoon een keer langskomen, je bent van harte welkom. Wij verzamelen (de eerste zondag van de maand) ’s ochtends net voor de kerkdienst in de kerk. Tot dan!! Groeten, Rivka, Ingrid en de 15Plus.

Neem contact op

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X