HoekBoek

Downloaden

Iedereen die in het HoekBoek vermeld staat en een mailadres heeft, heeft een e-mail ontvangen met een wachtwoord.
Met dat wachtwoord kunt u het HoekBoek 2018 (de laatste versie) als pdf bestand downloaden.
Weet u uw wachtwoord niet meer of heeft u problemen bij downloaden? Neem contact op met de redactie via

mail (HoekBoek).


Klik hieronder op het bestand om het HoekBoek te downloaden. N.B.: Dit is versie 2.


LET OP! Geef het wachtwoord en de persoonlijke gegevens nooit aan derden!Het HoekBoek:

HoekBoek2018v2.zip

Wat is het HoekBoek?

Het HoekBoek is het smoelenboek voor iedereen die betrokken is bij De Hoeksteen.
Het doel van het HoekBoek is in de eerste plaats het versterken van onze kerkelijke gemeente door het vergemakkelijken van het onderlinge contact. In de tweede plaats kan het HoekBoek het pastorale werk van de dominee, ouderlingen, diakenen en contactpersonen vergemakkelijken doordat het een beeld geeft van Hoeksteenbetrokkenen. Daarom wordt er niet alleen naar een foto en summiere adresgegevens gevraagd, maar ook naar kerkelijke activiteiten en interesses.

 


Wie mag in het HoekBoek?

Om in het HoekBoek te komen hoeft u niet persť lid van de Hoeksteen of de PKN te zijn. Iedereen die zich betrokken voelt bij de Hoeksteen kan erin komen.Waar kan ik het HoekBoek krijgen?

Iedereen die in het HoekBoek staat, kan het gratis digitaal krijgen of op papier tegen onkostenvergoeding.

Linksonder op deze pagina staat een button waarmee u een Rar-bestand kunt downloaden. Dit bestand is beveiligd; om dit bestand te kunnen uitpakken is een digitale sleutel vereist. U kunt die sleutel per mail (HoekBoek) opvragen bij de redactie.

Het HoekBoek is via de Inlogpagina (wachtwoord vereist) ook online in te zien.


Privacy

Privacy moet gewaarborgd zijn, voor en door alle gebruikers van het HoekBoek. Bij inschrijven beloven mensen de gegevens van hun mede HoekBoekers op een verantwoordelijke manier te gebruiken en de contactgegevens en e-mail niet door te geven zonder toestemming van de eigenaar. Het HoekBoek wordt ook nooit onbeveiligd op het internet gezet.

 


Contact

Heeft u vragen, wilt u een vermelding of een aanpassing in de volgende versie, stuur een e-mail naar de redactie van het Hoekboek: mail (HoekBoek).


Voor wijzigingen kunt u onderstaand formulier gebruiken en mailen naar de redactie van het Hoekboek. Door dit formulier te gebruiken, weet u dat de gegevens juist overkomen en dat u geen gegevens vergeet door te geven.


HOEKBOEK Inschrijvings- en wijzigingsformulier

HoekBoek2018_Formulier.doc 70.5KB 19 Nov 2017 07:04

versie 2018